Miről szól az önértékelő rendszer?

Miért töltsd ki a Vállalkozói Önértékelő Tesztet?

A Vállalkozói Önértékelő Teszt visszajelzést ad neked arról, hogy a jelenlegi adottságaid, készségeid, tapasztalataid és vállalkozói háttered milyen mértékben segít neked abban, hogy jó vállalkozó legyél. Egy pillanatképet kapsz vele a jelenlegi felkészültségedről.

Erre számíthatsz, ha kitöltöd az automatizált online értékelőrendszer kérdéssorát:

  • értékelést kapsz a vállalkozói kompetenciáid és adottságaid jelenlegi állapotáról
  • fejlesztési javaslatot kapsz, hogy még nagyobb eséllyel építhesd jól a vállalkozásodat
  • 5 egységből (modulból) áll, mindegyik más-más területen méri fel vállalkozói adottságaidat/készségeidet
  • csak 15 percedet veszi igénybe
  • bármikor félbehagyhatod, és folytathatod később

Pörgess tovább, ha ennél részletesebben is olvasnál a tesztről!

Mire jó a Vállalkozói Önértékelő Teszt?

Nemzetközi kutatások támasztják alá, hogy bizonyos emberekből könnyebben lesz vállalkozó ‒ jobb alapokat kapnak a családjuktól, jobb gazdasági helyzetből indulnak stb. Mi azokért szeretnénk tenni, akik ezt az előnyt nem „hozzák magukkal". A teszt kitöltése után a saját vállalkozói kompetenciáid, adottságaid jelenlegi állapotáról kapsz értékelést, illetve a fejlesztendő területekre javaslatot. Nem azt méri tehát a teszt, hogy sikeres vállalkozó leszel-e, hanem hogy mennyire és milyen területeken kell a saját fejlődésedre időt és energiát fordítanod.

Azt méri, hogy amit „hozol magaddal", mennyire könnyíti meg azt, hogy sikeres legyél.

Ez a Vállalkozói Önértékelő Teszt egy kísérleti modul, hiszen maga a rendszeri is kísérleti fázisban van. Ezért ha a válaszaid alapján olyan elemzést kaptál, ami furcsa vagy meglepő számodra, vagy ami merőben eltér attól, amit te magadról vállalkozóként gondolsz, kérjük, hogy mindenképpen jelezz vissza nekünk az értékelés tartalmával kapcsolatban. (A teszt kitöltése után a visszajelzésre automatikusan lehetőséget kapsz majd.)

FONTOS! A kitöltő személyére vonatkozóan semmilyen adatot nem gyűjtünk ‒ kizárólag az általad adott válaszokat mentjük el. A kérdőív kitöltőiről szigorúan semmilyen azonosításra alkalmas adatot nem gyűjtünk és így nem is továbbíthatunk harmadik félnek.

Hogyan használd?

Az összes kérdés megválaszolása nagyjából 15 percet vesz igénybe.

A kérdéseket több blokkba, ún. modulba szervezve láthatod, és mindegyik modul megkezdésekor látni fogod, hogy hány percet vesz igénybe a kitöltése.

Amennyiben nincs időd az egész kérdéssort kitölteni, dönthetsz úgy, hogy egy blokk végén végleg befejezed a kitöltést és elolvasod az már kitöltött részekre vonatkozó részértékelést. Ilyenkor a kihagyott modulokra már nem kérhetsz utólag értékelést. De dönthetsz úgy is, hogy késobb folytatod a teszt kitöltését, hogy teljesebb képet nyerj vállalkozói adottságaidról, készségeidről. Ha így döntesz, és később még szeretnéd folytatni, ne zárd be a böngészőben a kérdőív lapját, hanem bármikor, amikor később időd engedi, folytasd a kérdések kitöltését ott, ahol abbahagytad.

A Vallalkozovagy.hu Vállalkozói Önértékelő Tesztje egy több modulból álló, online kérdőíven alapuló automatizált értékelőrendszer, amely egy nemzetközi kutatási program tesztjére épül.

Köszönjük, hogy használod rendszerünket, számítunk a visszajelzésedre!